Over Hoek

Hoek Recruitment | Mark Hoek

HOEK is ontstaan vanuit het geloof dat recruitment mensenwerk is, afgestemd op de persoonlijke wensen van ieder. Ik denk graag met jou mee en levert daarin maatwerk. Het is mijn doel om voor jou de ideale match te vinden zodat jouw carrière of organisatie een nieuwe impuls krijgt, kortom: connecting engineers!

Met ruim 12 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling ken ik de ins en outs van het vak en weet ik wat er gevraagd wordt in de markt.Wat dat betreft sta ik met mijn voeten in de klei, waardoor ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen in de markt.

HOEK staat voor een persoonlijke, no-nonsense dienstverlening. Zelf ben ik iemand die nuchter in het leven staat en daarom vind ik het ook belangrijk dat kandidaten en opdrachtgevers zich prettig voelen bij mijn dienstverlening. Elke engineer heeft zijn eigen wensen en interesses en samen met jou breng ik deze graag in kaart.

Over mijzelf, ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in het mooie Castricum. Ik vind het heerlijk om te sporten, reizen, voetbal te kijken, lekker uit eten te gaan of met vrienden af te spreken.

Specialist binnen
machinebouw & industrie

Persoonlijk, betrokken
& professioneel

De juiste match &
duurzame bemiddelingen

Op zoek naar een nieuwe technische uitdaging in de machinebouw of industrie?

"

Stuur je CV of opdracht naar
info@hoekrecruitment.nl

Neem telefonisch contact op
+316 83 58 57 25 

Let’s Connect op
LinkedIn