HOEK Recruitment mark(t)update

HOEK Recruitment Covid

Nu HOEK Recruitment inmiddels een goede maand live is, lijkt het mij een mooi moment om de balans op te maken. Hoe staat de markt ervoor? Hoe bevalt het mij nu om nu te ondernemen? 

Laat ik beginnen met de markt. Natuurlijk heeft de machinebouw & industrie er wel eens beter voorgestaan dan nu. Echter merk ik dat er nog voldoende bedrijven zijn die gewoon doorgaan met het zoeken naar talent, of deze periode JUIST gebruiken om talenten aan zich te binden waar andere organisaties de mogelijk daar niet toe hebben. 

Engineers waren al een schaarse groep, COVID – 19 heeft daar geen verandering in gebracht. Het draait nog steeds om het vinden van talent en gekwalificeerd personeel, waardoor organisaties in staat zijn om te blijven groeien. De groeikansen die er voor de crisis waren, blijven ook nu nog bestaan wat een hoop interessante mogelijkheden biedt. 

Ondernemen in deze periode is niet altijd even makkelijk, maar gelukkig zijn er nog genoeg bedrijven en technische professionals die niet bang zijn om uit hun comfort zone te stappen en daardoor de kans krijgen om technisch talent te binden, een mooie positieverbetering te krijgen, of die gave technische uitdaging te vinden waar ze al een tijd naar op zoek waren. 

Wanneer ik de balans opmaak, dan zie ik nog voldoende kansen zijn de markt. Ben je een technische professional die op zoek is naar verandering, of een opdrachtgever die op zoek is naar versterking? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken en jou van advies te voorzien. 

Nieuwsgierig naar de laatste vacatures binnen de industrie & machinebouw? Deze zijn te vinden op https://hoekrecruitment.nl/vacatures/.

Wil je meer weten over mijn dienstverlening? Neem dan contact met mij op of stuur een connectieverzoek!

📱 06- 83 58 57 25
✉️ info@hoekrecruitment.nl
🌐 www.hoekrecruitment.nl