Digitale Koffie meeting

Koffie… Persoonlijk kan ik niet zonder een heerlijk bakje koffie in de ochtend. Het helpt mij om wakker te worden en het geeft mij de energie die ik nodig heb zodat ik kan starten aan een productieve werkdag.

Uit meerdere onderzoeken is ook gebleken dat een kop goede koffie helpt om de sfeer op kantoor te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

HOEK Recruitment hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zowel de technische professionals als de opdrachtgevers. Door het Coronavirus is dit nu wat lastiger, maar dit neemt niet weg dat er andere manieren zijn om alsnog met elkaar in contact te komen.

Om hier maar gelijk op in te haken wil ik dan ook een digitale koffie break introduceren waarin we tijdens een korte sessie van maximaal een half uur kennis kunnen maken met elkaar.

Indien je op dit moment bezig bent met het oriënteren naar een nieuwe uitdaging of wanneer je gewoon nieuwsgierig bent hoe jouw CV er op dit moment voorstaat dan kom ik graag in contact met je in contact.

Tijdens dit gesprek neem ik graag de mogelijkheden met jou door binnen mijn netwerk op basis van jouw persoonlijke wensen en kwalificaties. Mocht er een interessante mogelijkheid zijn dan zal ik deze met jou bespreken zodat je hier eens over na kunt denken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Mijn belofte naar jou is een gezellig en informatief gesprek en wanneer de 1,5 meter samenleving voorbij is trakteer ik jou graag persoonlijk op een kop koffie.  

Interesse?

Mocht je interesse hebben in een digitale koffie meeting, neem dan vrijblijvend contact met mij op via info@hoekrecruitment.nl of bel naar 06 – 83 58 57 25.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.