De start van HOEK Recruitment

2020 zou mijn jaar gaan worden. Met de plannen die ik had gemaakt had ik besloten om de stap te gaan zetten naar het ondernemerschap, niet wetende wat er allemaal op mij af zou gaan komen.

Nadat ik eind januari afscheid had genomen bij mijn vorige werkgever, ging ik mij volledig storten op het schrijven van een ondernemersplan en de bouwstenen creëren voor de toekomst. De eerste berichten van Corona begonnen langzaam binnen te sijpelen maar nog steeds had ik net als veel mensen niet het idee dat het ons zo massaal zou gaan raken. 

HOEK Recruitment is ontstaan vanuit het geloof dat recruitment mensenwerk is en dat relevante marktkennis, werkplezier en oprecht interesse hebben in de mens de belangrijkste funderingen moeten zijn. Juist in deze tijden is het belangrijk om als gespecialiseerd bureau een meerwaarde te kunnen leveren aan de groei in de toekomst. 

De focus zal dan ook komen te liggen op het bemiddelen van technici binnen de machinebouw en industrie. Denk daarbij aan Mechanical Engineers, Electrical Engineers, Process Engineers en Software Engineers. 

Nu Corona hard heeft toegeslagen in de wereld zal dit ook zijn consequenties hebben voor HOEK Recruitment en de markten waarin we opereren. Volgens onderzoek vanuit de Rabobank zal de Nederlandse economie met 0,2% gaan krimpen in 2020 en zal de industrie (machinebouw) dit ook gaan voelen.

Met de onzekerheid in de huidige markt en het blijvende tekort aan technische professionals denkt HOEK Recruitment graag mee hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een gezonde organisatie met gekwalificeerd personeel zodat we met zijn allen positief de 2e helft van het jaar in kunnen gaan en we de schades van de afgelopen tijd weer goed kunnen maken. 

Blijven groeien 

Mocht jouw organisatie behoefte houden aan gekwalificeerd personeel en willen jullie niet straks de boot missen wanneer Corona weer voorbij is,  neem dan contact op met mij. Dit kan via mark@hoekrecruitment.nl of bel naar 06 – 83 58 57 25. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.